съвети за справяне с хейтъри от Гай Кавазаки

„Не приемайте боклука.

Ако мислите, че някой е задник, оказва се, че повечето хора, които са въвлечени в ситуацията, считат същия този човек за задник също.

Това се нарича „Тоерията на Гай за пълното разпознаване на задници“ (или ако предпочитате „отрепки“)“

още в книгата на Гай Кавазаки „Изкуството да очароваш“ (a must read за блогъри, лидери на мнения, social media мастери)

три пъти ура за Девора

няма да крия, че блогът на Девора е един от любимите ми кулинарни блогове – http://linkpurple.wordpress.com/. с прекрасни снимки, чудни рецепти, красота и вдъхновение – Девора е наистина великолепна!

Истината е, че тя е замесена и в друг блог проект, заедно с Жоро списват Библиотеката – http://bibliotekata.wordpress.com/.

блоговете, личните блогове и то добре списваните ще продължат да са влиятелни, дори с времето ще стават все по-важни и влиятелни. е, за блогове си говорим и с Девора в това кратко интервю

Как ти хрумна и как започна с кулинарния блог?
Винаги започвам всичко с много увереност, без много-много да му мисля. Блогът стартира с една концепция, а сега почти изцяло се е превърнал в кулинарен. Той е отражение на интересните неща, които искам да споделям с човека отсреща. Започнах кулинарната рубрика така, сякаш цял живот съм се въртяла около печката.

Къде са родните кулинарни блогове, в сравнение с всички останали български блогове и в сравнение с водещите световни кулинарни такива?
Има няколко български кулинарни блогърки, на които се възхищавам от цялото си сърце. За любителите кулинари, които следят този вид блогове, има неизчерпаем ресурс от идеи, което е много вдъхновяващо и радващо. Не мога и не искам да ги сравнявам.

И като погледнеш назад – кое беше най-предизвикателното?
Беше и си остава това да съм напълно доволна от себе си. Но и когато другите са доволни от мен, пак е добре – все пак съм лъв, обичам одобрението.

Какво ти носи този блог? И другият, за книгите?
Радост.
Да водиш блог е непрекъснато редуване на поставяне на цели и удовлетворение от това, което си направил. И после отначало.

Страшно ли е да имаш блог – мнозина се плашат. Кое днес е най-сложното в списването на блога?
Много е страшно. Особено, ако има какво да кажеш – има голяма опасност да се случи нещо хубаво.

Любимата ти рецепта?
Е тази, в която има сметана.

И как мислиш – какво ще се случи с блога след 3 години?
Блоговете по принцип ще добавят още и още джаджи… Или съвсем ще са се пренесли в някоя социална мрежа… Или вече няма да са блогове, а ще станат сайтове… Все тъжни неща… Та и с моя така

А ти като блогър как се виждаш след 3 години?
С много по-малко свободно време, с много повече идеи.

И какво си пожелаваш?
Точно това.

писах и за SUPERКатя, Ана, Пламена, Петя