#digitalk2014 вдъхновение и приятели

IMG_1041в цялата объркана реалност, в която живеем на последък, все пак се случват островчета нормалност, които някак дават сили и надежда.

наред с WebIt, наред с TEDxBG идва и Digitalk

два дена. прекрасно място. много хора. великолепни хора. актуални теми. забавно поднесени. срещи. разговори. идеи. вдъхновение.

малко повече писахме в блога на ABC Design

поздравления за екипа на #digitalk2014!

каня ви на Академия за иновации

има хора мечтатели. но аз харесвам тези, които към това да мечтаят са способни да запретнат ркави и да се хванат на работа. затова и харесвам много екипа на Innovation Starter Box и идеята им да направят бизнеса в България поне малко по-иновативен.

каня ви на Академия за иновации в НБУ на 10 и 11 юни. ще е чудно.

програма и регистрация и подробности има тук

Poweb Brand и онлайн присъствие

Как да превърнем почитателите на една фен страница в консуматори на марката и впоследствие в лоялни клиенти, които да говорят за бранда онлайн?

Изисква се работа и тънки умения за онлайн комуникация. Не бива да сме агресивни, не бива директно да рекламираме. По-добре е да показваме предимства на продуктите си, да разказваме за тях, дори да въвличаме феновете ни да разказват за тях. Процесът не е кратък и изисква последователност, мисъл, грижа.

Маркетинг на съдържанието. Как трябва да пишем, за да сме успешни онлайн?

О, няма единна рецепта! Но има някои важни правила. На първо място – кратко. Никой днес вече не чете дълги текстове. На второ място – забавно. На трето място – полезно. Останалите правила ще разгледаме в подробности на семинара!

Read more: http://interview.actualno.com/Justin-Toms-Bydete-zabavni-i-polezni-i-shte-ste-uspeshni-onlajn-news_30964.html#ixzz33HtP3m00
подробности и регистрация за Power Brand семинара има тук

покана: Учениците в уеб. Път и успех.

forum

това е покана за всички ученици 5-7 клас, които искат да се занимават с уеб технологии, но не знаят точно как се случват нещата в уеб.

покана за едно вдъхновяващо и приятелски усмихнато събитие.

регистрацията спира след номер 100. хайде 🙂

Sofia Startup Weekend Mobile този уикенд. препоръчвам.

SW_Sofia-011

ако се занимаваш с дизайн, програмиране, project management, ако имаш готина идея, ако искаш просто да изкараш един смислен уикенд сред креативни, умни, надъхани млади хора – това е събитието ти – Startup Weekend mobile в София от петък до неделя

подробности и регистрация тук http://sofia.startupweekend.org/