три пъти ура за Ана Динкова

Ана Динкова е сред блогърите, които за кратко време успяха да се наложат със стил, взискателност и добър вкус

ето какво си поговорихме за блоговете и блогърстването с Ани:

“Първо преодоляваш себе си, страховете си. Ние жените сме много по-взискателни и много повече се страхуваме от критика – гледайки приятелките около мен колко са добри в нещата, които правят и в същото време как се притесняват да ги споделят и да ги покажат. Не защото толкова ги е страх от критиката, а защото ги е страх, че няма да срещнат високите очаквания на хората, които са около тях.

Второто е – блогът учи на жестока дисциплина. Знам, че имам ангажимент в някакви, опитвам се да бъдат равни интервали, не винаги успявам, за съжаление, но знам, че имам да напиша, да снимам, да обработя снимките, т.е. имам някаква цел, която ми помага да се самоусъвършенствам.

Блогът не е само форма на екзибиционизъм – да показваш само и задължително себе си и живота си и нещата, които теб те вълнуват. Блогът може да е платформа, с която да се превъзпиташ, да се научиш да правиш нещата по-добре. Повечето блогове, които следя, преди 2-3-4 години, когато са започвали, са били с различен дизайн, по-лоши снимки, а сега са се развили. Хората обичат да дават най-доброто от себе си. И не само заради критиката, а заради себе си. И това е изключително хубаво средство за самовъзпитание. Бих насърчила всеки – малки и големи, независимо от възраст и занимание, професия, хоби – блогването е наистина нещо много приятно. Освен това ти дава възможност да комуникираш и да се свързваш с хора не само в България, а и по света, които имат същите интереси, същите хобита. Срещаш се с хора, които иначе никога няма да срещнеш. Дори само виртуално да е – правиш такива запознанства, които иначе биха били невъзможни.”

единият й блог е Чантата на Ана а другият е Ankabanka

добро темпо на списване, интересни теми, лежерен стил, винаги добри фотографии, отвореност към света – всичко това прави блоговете на Ани привлекателни, а нея – блогър за пример (както и да звучи това)

видео интервю с Ана за модата и любовта към себе си има тук

писах още: три пъти ура за Никола Балов, три пъти ура за Свилен Милев, три пъти ура за Майк Рам

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter